At holde hårdt træ gulve ser sit bedste

Hårde trægulve er stadig et populært valg i hjem udsmykning. Varme og skønhed af hårdttræ øger værdien af dit hjem. Du har en bred vifte af muligheder i farver og stilarter af træ. Der er en mulighed for ethvert hjem fra traditionel til moderne.
At vælge hårdt træ gulve
Har du flere muligheder i stilarter for det overordnede udseende af din hårdttræ gulv.
o planke stil flooring materialet er bred og ligner flere strimler af træ sammen i en planke. Plankerne er mellem tre og seks inches lang. Fordelen ved planker er installationen er en smule hurtigere, da plankerne dækker et bredere område end individuelle strimler.
o er strimler mindre, op til tre inches bredt på de fleste. Disse er nyttige for at gøre rummet synes større.
o er fast gulv et stort stykke træ. Disse varierer i tykkelse og er en skræddersyet gulv. De kan være refinished mange gange over livet for sal.
o parketgulve er firkanter af hårdttræ, der ligner keramiske fliser i størrelse. Nogle er limet og andre er naglet. Firkanter kan arrangeres i en geometrisk design til et unikt look.
Dine andre store valg i hårdttræ Gulvbelægning er at få en, der er ufærdigt eller come pre færdig. Pre færdig gulve kommer med en fabrik er færdig. Disse er meget populære og nemmere at installere. Men de er dyrere. Mange finder den ekstra pris pengene værd, da det sparer tid i farvning og slibning.
Ufærdige gulve skal være færdig, efter gulvet er installeret. Du pletten og frakke træ med urethan at beskytte finish. Slibning og efterbehandling processen tager flere dage. Du har brug at give tilstrækkelig tid til overfladen for at helbrede på hvert trin i processen inden slibning. Gulvet skal slibes efter hver etape af den afsluttende proces. Gulvet sanders kan bruges til denne proces.
Installation af hårde trægulve
Korrekt måling er afgørende, når du bestiller materialer til dit værelse. Du skal bruge en sav til at skære planker af træ til at passe omkring hjørner og gennem døråbninger. billigkrydsfiner.dk For et mere professionelt udseende, fjerne alle sokler og trim før du starter. Erstatte disse, når installationen er fuldført. Sømmene skal fordeles som plankerne er lagt.
Før installationen startes, være sikker på undergulvet er niveau. Dette skal gøres for enhver gulvet herunder trægulve, bambusparketgulve, korkgulve eller pergo gulv. Hvis gulvet ikke er plan, brug asfalt fliser til det niveau forud for begynder installationen.
Specialpapir kan bruges under hårdttræ for at undgå pibende lyde, når du går på gulvet. Plankerne skal være naglet gennem undergulvet og i strøer for et stabilt gulv, der ikke vil flytte. Start installation i midten af rummet og flytte passiv for bedst, mest ser selv.
Når gulvet er lagt, skal det slibes. Gulvet sanders kan lejes gennem hjem forbedring centre eller enhver butik, der lejer værktøjer. Sand gulvet jævnt og ikke blive for længe i enhver ét område af rummet. Dette kan forårsage ujævne steder.
Holder hårdt træ gulve ser sit bedste
Pleje behov afhænger finish på dit særlige gulv. Henvise til producentens anvisninger vedrørende pleje af pre færdig gulve. Hvis dit gulv er færdig med urethan, feje et par gange hver uge for at fjerne snavs og støv. Tør spild med et fugtigt håndklæde, men ikke bruger en meget vådt moppe. Dette kan beskadige gulvet.
Hvis gulvene er vokset, skal du buff lejlighedsvis og voks gulvet. Ved hjælp af området tæpper og måtter af døren kan hjælpe med at holde gulvet bliver meget beskidt. Beskytte træet med puder på benene af alle dine møbler. Dette vil hjælpe forebygge ridser og skader på træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *