Sådan fjernes en dobbelt hang træ vindue

Sidste uge fortalte jeg dig hvordan man kan måle dit træ vinduesåbninger for at korrekt bestille din nye vinyl udskiftning vinduer. Denne uge jeg har tænkt mig at forklare, hvordan til at fjerne din gamle windows. Langt størstedelen af træ skærf dobbelt hang vinduer i Amerika har de samme specifikationer. Start fra inde i huset og arbejder, har du et træ stoppe ca 3/8 “X 3/8”. Derefter kommer lavere rammen (rammen er stykke glas og omkringliggende træramme). Så har du en anden træ stop (kaldet en afsked perle) mellem lavere vinge og øvre vinge. Dette stop er ca. 1/4 “X 1/2”. Så har du den øverste vinge, og endelig den udvendige træ stop (kaldet en blind stop), der er ca. 1/2 “X 3/4”.

Før du begynder, skal du sørge for at bære beskyttelsesbriller og handsker. Sikkerhedsbriller vil beskytte dine øjne mod vragrester, og handsker bidrage til at undgå splinter. Indersiden stoppe skal fjernes først. Prøv ikke at beskadige disse, de vil være re-installeret, efter at vinduerne udskiftning er sat. Hvis du skulle ske at knæk de gamle stopper, kan du tage et stykke til en isenkræmmer eller støbning butik for at få erstatning træ stopper. Hvis stopper har været malet for at blande ind i de omkringliggende trim eller væg, du skal sætte en flad skruetrækker eller spartel ind i området indrykket, der adskiller stop fra det omkringliggende område. Træk bladet fra top til bund til chip væk malingen. Derefter sætte en stiv klinge putty kniv i denne søm og lirke stop væk fra rammen. Start i midten af stoppet hvor der er mest fleksibilitet. Arbejde spartel fra midten til toppen, og derefter fra midten til bunden. Antallet af søm, der blev brugt til at installere stoppet vil afgøre hvor vanskeligt fjernelse vil være. Jeg har set nogle stopper, der har bare 3 negle, mens andre har haft 6. De fleste af tid der bliver stoppesteder rundt om alle fire sider af åbningen, men jeg har set nogle åbninger, der ikke har en top stop, og andre, der havde ingen bund stop.

Efter indersiden stopper er blevet fjernet, skal du kunne trække den nederste vinge. Hvis vinduerne blev malet lukket på et tidspunkt, kan du nødt til at lirke det område hvor låsen ligger til at adskille en Skærfer. Nu, når du får den lavere https://mdf-plader.dk/ vinge ud, vil det stadig være knyttet til de ledninger, der holder vinduet op når du hæver det. Tag et par af tin snips og skære linerne samtidig opretholde spændinger på dem. Snorene vil rekyl tilbage i forsamlingerne. Tage lavere rammen og sæt den til side.

Næste, vi skal fjerne den midterste stop eller afsked perle. Dette stykke vil blive smidt væk, så du ikke behøver at være forsigtig, når du fjerner dette stykke. Afsked perle vil være på toppen og langs begge sider. Det er aldrig på bunden. Tag en skruetrækker og trykke den ind i rillen mellem side ramme og afsked perle. Lirke. Perlen er naglet til en forsænket rille. Når alle afsked perle er ude, kommer den øvre vinge ud. Hvis det er malet til stop, omhyggeligt lirke skærf fra stop med en stiv spartel. Du ønsker at undgå at beskadige den udvendige stop. Fjern den øverste vinge på samme måde du gjorde den lavere skærf, skære ledninger under spænding.

På dette tidspunkt, bør du have indersiden stopper fjernet og der er afsat til at blive installeret senere, begge vinger fjernet, den midterste stop eller afsked perle fjernes og kasseres, og uden for blinde stoppe venstre i stedet uforstyrret. Kontroller, for at sørge for der er ingen forhindringer i åbningen som negle, metal under fanen i bunden af den bedrift i den gamle skærm, etc. Det sidste trin er at tage en stiv spartel og skrabe indersiden ansigt af de udenfor blind stop til at slippe af med eventuelle gamle caulking. Dette er overfladen, udskiftning windows kommer til at hvile mod, og vi ønsker dette område så glat som muligt. Rydde op i alle affaldsmateriale fra åbningen, og du er nu klar til at installere din udskiftning vinduer. Det vil være vores emne til næste uger artikel.

John Rocco har installerer udskiftning windows siden 1978. Hvis du vil vide mere, besøg hvordan installere Windows

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *